Nov 30, 2019
9 Views

Rouwdecoraties – De protocollen en instructies

Written by

De nationale vlag van de VS was ten tijde van de begrafenis over de doodskist van president John F Kennedy gedrapeerd. Wat is de betekenis van zo'n gebaar? Het is een verplichte regel voor alle nationale vlaggen om te dekken of op halve mast te zijn wanneer een eminente leider van het land sterft. Dit is een teken van respect tonen voor de ziel van de grote persoonlijkheid. Er zijn bepaalde protocollen die nationale vlaggen moeten volgen om de staat van nationale rouw te markeren.

– De nationale vlag wordt gevlogen om de helft van het personeel in rouw vanwege de dood van aangewezen hoofd- of regeringsleiders.
– De vlag stroomt 30 dagen lang half in rouw om de dood van de huidige of de voormalige president van de VS.
– De vlag vloeit halfstok wanneer deze wordt geleid door de president van de VS of de gouverneur van de staat
– Terwijl u de vlag op de kist of kist plaatst, moet de unie zich aan de kop bevinden en over de linkerschouder blijven, maar deze magazine niet in het graf worden neergelaten.

De nationale vlag kan een bunting-ontwerp hebben als ze zijn ontworpen voor rouwdecoratie. Wanneer er een regeling is voor de condoleancebijeenkomst voor de getroffen ziel, kan de vlaggengors worden opgenomen en versierd. Omdat ze niet te opzichtig zijn, kunnen de buntingvlaggen goed worden ingesteld op foundation van de stemming. Dit soort versieringen previous goed in ochtendbijeenkomsten van nationale figuren zoals voormalige presidenten, rechters van het Hooggerechtshof, gouverneurs of congresleden.

Zoals alle andere activiteiten, zijn er bepaalde andere protocollen verbonden aan de activiteiten van de Amerikaanse vlag en alles valt onder de vlagcode van de Verenigde Staten. Het bevat ook de vlagetiquette en dat omvat ook hoe de Amerikaanse vlag moet worden weergegeven, op welk tijdstip deze wordt gevlogen en hoe de vlag moet worden behandeld. Veel landen hebben vergelijkbare vlagcodes die zijn ontworpen om de regels huge te stellen die een eer markeren voor de behandeling van nationale vlag.

De Verenigde Staten bepalen de weergave van de Amerikaanse vlag en elke keer dat de vlag wordt weergegeven in overeenstemming met de nationale vlagcodes. Tijdens het rouwen om de buntingvlaggen zijn er enkele juiste codes en ethiek die moeten worden gevolgd. Federale mandaten ongeveer de helft beheersen van de nationale vlag die de federale agentschappen zal toepassen through de staatsagentschappen en burgers.

De decoratie van de rouwvlag kan mogelijk zijn, moet vergezeld gaan van de linten. De paarse en zwarte bunting die er hangt moet er altijd zijn om de rouw goed te markeren. De linten moeten altijd goed worden bevestigd met de mensen die allemaal de functie bijwonen.

De regels zijn hetzelfde in het geval van de overheid ook. Op het niveau van de staat kan een gouverneur de grens van de vlaggenmast uitgeven en als de functie is georganiseerd vanaf het niveau van de staat, moeten alle instructies worden gevolgd volgens de staatsprotocollen. Daarom moeten alle rouwdecoraties worden gevolgd in overeenstemming met de instructies van de gouverneur.

Article Categories:
DIY Home Decor Ideas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *