Nov 30, 2019
10 Views

Prachtige ballon bruiloft decoraties

Written by

Snel een idee nodig om een ​​middelmatige bruiloft aan te kleden? Ballondecoraties zijn precies wat je nodig hebt. Deze doe-het-zelf-ideeën zijn niet alleen goedkoop, maar ook mooie toevoegingen aan een huwelijksceremonie of receptie. Ballondecoratie toevoegen aan uw bruiloft is een slimme manier om creatief te zijn en geld te besparen.

Ballonboog

De ballonboog is een perfecte manier om aptitude aan uw feest toe te voegen. De eenvoudigste manier om het stuk te construeren is om een ​​vooraf gebouwde huwelijksboog van wit metaal te krijgen. Als er geen huwelijksboog beschikbaar is, kunt u een boog bouwen met sterk buigzaam metaaldraad. Zorg ervoor dat het stevig genoeg is om op zichzelf te staan.

Na het plaatsen van de boog, bevestigt u eenvoudig de volledige ballonnen op de boog met behulp van draadbanden of touwtjes. Wikkel de stropdas rond de foundation van de ballon en vervolgens op de boog. Het is het beste om bovenaan te beginnen en gelijkmatig langs beide kanten naar beneden te werken om een ​​uniforme look te creëren. Dit kan worden gedaan met veelkleurige ballonnen of ballonnen met één tint. Ballonnen mogen echter niet met helium worden gevuld.

Hoe meer ballonnen je kunt bevestigen, hoe beter het stuk zal blijken. Dit is ook een stuk dat moet worden gebouwd op de locatie waar het zal worden gebruikt. Ballonbogen duren ongeveer twaalf uur, dus plan de constructie zorgvuldig.

De voltooide boog kan op verschillende plaatsen worden gebruikt. Sommige bruiden kiezen ervoor om de boog buiten de ingang van de ceremonie te plaatsen. Hierdoor kunnen gasten door de boog lopen, evenals de bruid en haar bedienden. Andere bruiden kiezen ervoor om de boog te gebruiken als hoogtepunt van een ceremonie. Ze plaatsen het liever in het ceremoniegebied, zodat ze eronder kunnen staan ​​terwijl ze hun geloften zeggen. Ten slotte vinden veel bruiden deze decoratie beter geschikt voor de receptie en gebruiken ze om te decoreren voor het evenement na de ceremonie.

Ballon middelpunt

Voor bruiden met een krap price range kan een ballondecoratie een gemakkelijke manier zijn om financieel op koers te blijven en een prachtige bruiloft te ontwerpen. Een van de beste plaatsen waar bruiden bruiloftballondecoraties kunnen gebruiken, is op receptietafels. Om een ​​creatief middelpunt van een ballon te maken, hebt u witte papieren lunchzakken, zand, mooie touwtjes, helium en ballonnen nodig in bijpassende kleuren van de receptie.

Neem een ​​papieren zak en vul deze met twee kopjes zand. Vul drie ballonnen met helium en knoop ze af met lange touwtjes. Pak de bovenkant van de zak op en bind de ballonnen eromheen om ze te bevestigen. Plaats de zak in het midden van de tafel en u hebt een eenvoudig middelpunt.

Het is het beste om de snaren van de drie ballonnen anders te knippen, zodat ze verschillende hoogtes hebben wanneer ze zijn gerangschikt. Je kunt ook overtollig lint of touw krullen om het decoratiefer te maken. Voor further schoonheid kunnen bruiden de zakken vullen met decoratief tissuepapier nadat ze het zand hebben toegevoegd. Wanneer de ballonnen zijn bevestigd, kan het tissuepapier uit de bovenkant steken voor een meer gepolijste look.

Dit idee is ook geweldig voor het op het laatste second versieren. Bruiden zijn niet beperkt tot het gebruik van dit stuk in de receptie, en kunnen dit idee ook gebruiken om de ceremonie te versieren. Het is heerlijk om dit stuk op de vloer te leggen, langs het gangpad in de ceremonie.

Ballondecoraties voor bruiloften zijn prachtige manieren om plezier en creativiteit toe te voegen. Bruiden kunnen de decoraties zelf maken met hun familie en vrienden. Deze ideeën zijn misschien goedkoop, maar het eindproduct ziet er zeker mooi uit.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
DIY Home Decor Ideas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *