Nov 30, 2019
13 Views

Opblaasbare decoraties voor vakanties – Halloween- en kerstideeën voor de tuin

Written by

Er zijn niet veel mensen die tijdens Kerstmis of Halloween geen opblaasbare decoraties hebben gezien. Terwijl je je vakantie winkelt of in je buurt bent, zie je vaak grote Santa's zwaaien terwijl je voorbij komt. Je zult zijn grote gestalte in zijn slee zien zitten, uit de schoorsteen komen, bij mevrouw Claus staan. Ook vind je magische scènes uit de notenkraker of de geboorte van Christus. Tijdens Halloween zie je een reeks opblaasbare Jack O'Lanterns of Headless Horseman een voortuin bedreigen. De humoristische, de inspirerende en het macabere siert misschien het voortuin van het huis van je buurman. Deze leuke, enge of creatieve ornamenten kunnen on-line of lokaal worden gevonden.

Deze decoraties worden nu aangedreven door elektrische pompen. Deze pomp is vergelijkbaar met de typen die u zult gebruiken om een ​​groot matras op te blazen. Deze sterke ventilator, met een mondstuk dat zich vasthecht aan de kleppen op de decoraties, zal ze in slechts een paar minuten oppompen. De pomp vult de decoraties met gewone oude lucht totdat deze op ware grootte wordt. De decoraties worden vervolgens met palen aan de grond bevestigd en vastgebonden. Als de gedachte om je longen te gebruiken om deze op te vullen je bang maakt, maak je geen zorgen. Ze zullen je niet uitputten.

Deze kerstversiering kan een belangrijk aandachtspunt zijn voor elk deel van uw huis. Versier de bovenkant van uw dak, gazon of oprit. Gemaakt van supersterk materiaal, kunnen ze de meeste excessive weersomstandigheden verdragen. Hoewel naarmate de temperatuur op en neer gaat, de decoratie lucht verliest en het hoofd van de kerstman valt. Maak je echter geen zorgen, need een snelle luchtpomp zal hem weer op zijn volledige hoogte brengen. Ook zijn er schattige opblaasbare bomen voor Kerstmis die je in huis kunt zetten. Natuurlijk kun je deze niet versieren als een levende increase, maar ze kunnen een leuke toevoeging zijn.

Natuurlijk wilt u misschien dat de hele buurt deze spectaculaire weergave ziet, zodat deze erg groot kan zijn. Een opblaasbare decoratie kan groter worden dan bomen. Het is niet ongewoon om 10 voet lange snoepstokken en grote monsterlijke pinguïns te zien. Naast hun enorme omvang kunnen aan deze opblaasbare decoraties lichten worden bevestigd die ze zowel overdag als 's nachts tot een spektakel maken. Na de vakantie kunt u ze bewaren voor volgend jaar door ze eenvoudig te laten leeglopen en op een veilige plaats te bewaren.

Article Categories:
DIY Home Decor Ideas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *