Nov 30, 2019
11 Views

JL581B – Decoratief rood samoeraienzwaard

Written by

De filosofie van het waarnemen van het gebruik van een samoeraienzwaard zal een groot verschil maken dan alleen het tentoongesteld of aan de muur te laten hangen. Een samoeraienzwaard is niet alleen een kunstwerk, maar ook een uitbreiding van de ziel van een samoerai. Het behoudt de geloofwaardigheid, eer en deugden van een echte krijger. Het is een belangrijk object van de Japanse Shinto-religie. Dit zwaard is een favoriet van de meeste vechtsportexperts, hobbyisten en zwaardverzamelaars. Een decoratieve entiteit of een elegante nieuwigheid, het samoeraienzwaard, is een van de populairste wapens die de mensheid kent.

Persoonlijk bezit ik een geslepen JL581B – Decoratief rood samoeraienzwaard. De saya is zwart, glanzend en heeft een gegraveerde gouden Japanse tekst langs de lengte. Het lemmet heeft een kleurenmix van zwart en rood. Het handvat is voorzien van zwarte en witte ito over een valse rode hetzelfde. Het weegt 1,7 pond en heeft een totale lengte van 38 inch. Ik heb het trots in mijn huis getoond, en het ziet er geweldig uit.

Hoewel sommige van de zwaarden worden gebruikt voor veldslagen, zijn deze decoratieve bladen alleen voor decoratiedoeleinden. Aangezien sommigen van hen echter zijn geslepen, kan het incidenteel worden gebruikt als een vechtzwaard.

Hoewel ik zei dat sommige van deze zwaarden incidenteel als wapen kunnen worden gebruikt, is het niet altijd een goed alternatief voor een vechtzwaard. Afgezien van het feit dat deze zijn vervaardigd uit goedkope aluminiumlegeringen of roestvrij staal, kunnen sommige ervan worden gemaakt van edele metalen zoals goud en zilver. In vergelijking met het vouwproces van de meeste samoeraienzwaarden zijn deze decoratieve zwaarden veel zwakker qua structuur.

De JL581B – Decoratief rood samoeraienzwaard dat ik heb, is bedoeld voor interieurdecoratie. Een paar van deze samurai-zwaarden, duplicate's van de messen die worden getoond in sommige populaire movies zoals "The Final Samurai", "Kill Invoice" en anderen. Sommige hobbyisten- en zwaardverzamelaars willen een gepersonaliseerd sierzwaard bezitten, en meestal kost het meer dan dat het direct on-line wordt gekocht.

Dus waarom zou je zoiets kopen?

Decoratieve zwaarden zullen echt een prachtige indruk toevoegen aan interieurdecoraties wat betreft esthetiek en schoonheid. Bovendien zijn ze een geweldig stuk discussie, voegen ze uniekheid en waarde toe aan het gebied. Afgezien van het feit dat deze zwaarden leuk zijn om naar te kijken, zal het je plek ook naar een geheel nieuwe hoogte brengen. Of u nu een replica-zwaard of aangepaste samurai-zwaarden bezit, de functionaliteit die het biedt is enorm.

Wil je iets meer oosters? Probeer muurhangers toe te voegen zoals rode samurai-zwaarden. Het is een geweldig historisch stuk. Nu ik er aan denk.

Article Categories:
DIY Home Decor Ideas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *