Nov 30, 2019
13 Views

Hoe maak je een fotocollage-poster – 10 unieke ideeën voor het maken van deze mijlpaal Feestdecoratie

Written by

Als u een fotocollage-poster maakt als middelpuntdecoratie voor uw volgende speciale gelegenheid, is dit het gesprek van het feest. Hier zijn 10 eenvoudige ideas en trucs om deze herinnering vol foto's te maken.

Collage Fundamentals

1. Start met een groot posterbord in uw kleurkeuze. Dit wordt de achtergrond voor je collage. Snijd het posterbord indien nodig, zodat het in een groot standaardformaat previous. U kunt in lokale winkels zoeken naar typische frameafmetingen om te controleren of deze zijn bijgesneden tot een compatibele grootte.

2. Selecteer foto's en maak er kopieën van. Het is belangrijk om de originele foto's te bewaren. Dit geldt met title voor oudere foto's die mogelijk moeilijk te vervangen zijn. Vraag iedereen die is uitgenodigd voor het feest om snapshots van de eregast bij te dragen, zodat je een goede selectie hebt.

3. Bepaal het collagethema of -ontwerp en rangschik foto's. Als het er uiteindelijk precies zo uitziet als u wilt, maakt u een digitale foto van uw lay-out. Op deze manier kunt u de compositie opnieuw maken als er iets wordt verstoord tijdens het lijmen.

4. Lijm elke foto op het posterbord. Lijmstokken of rubbercement zijn goede keuzes.

5. Maak je collage af. Misschien wilt u een package zoals Mod Podge gebruiken. U kunt verfraaiingen zoals stickers, lint, veren, kralen, stof, kunstbloemen of iets anders toevoegen dat free of charge is. Zet desgewenst in een lijst.

Collage ontwerpideeën

Natuurlijk kun je willekeurig je foto's overal op je posterbord plakken en het zal een mooi eerbetoon zijn aan de eregast. Maar het is web zo eenvoudig om een ​​echt unieke feestcollage te maken die opvalt.

6. Maak er een nummer van. Als het feest voor een verjaardag is, schik je foto's in de vorm van de leeftijd van de eregast. Voor een 80ste verjaardag zou je bijvoorbeeld een grote 80 op het posterbord tekenen. Het hoeft niet excellent te zijn, need je gebruikt het alleen als een gids. Plaats uw foto's gelijkmatig over de acht en de nul die u op het bord hebt geschreven. Dit werkt voor elke leeftijd en is ook geweldig voor een 50-jarig jubileum.

7. Maak een vorm. Teken een groot hart op je achtergrond, knip en plak je foto's vervolgens in de vorm. Overlap iets zodat je de potloodstrepen niet ziet. Dit is vooral leuk voor een bruiloft, jubileum of zoete 16 verjaardag, maar kan worden aangepast aan andere gelegenheden. Je kunt het zelfs aankleden met posterboard of schuimkern in goud of zilver. Elke eenvoudige vorm kan voor dit idee worden gebruikt.

8. Maak het over herinneringen. Vergroot een foto van de eregast en snijd de achtergrond weg. Plaats de afbeelding in een hoek van de poster. Teken een grote cartoon-gedachte-zeepbel boven het hoofd van de celebrant om aan te geven dat dit zijn gedachten zijn. Vul de cartoonballon met foto's die zijn herinneringen vertegenwoordigen.

9. Focus op zijn favoriete dingen. Breid het fotoconcept uit met foto's van zijn interesses en bezigheden. Aan welk eten, sportteams, muziek, movies, plaatsen geeft hij de voorkeur? Is hij een wandelende, parachutespringende, skiër of is hij een bankaardappel die aan zijn afstandsbediening is gelijmd? Waar staat hij om bekend? Zoek illustraties op plaatsen zoals Google-afbeeldingen die zijn persoonlijkheid en passion's vertegenwoordigen en neem ze op in dit eerbetoon.

10. Doe het als een tijdlijn. U kunt één poster maken met kolommen die verschillende jaren of decennia weergeven. Of je kunt individuele posters maken die focussen op een bepaald tijdperk in het leven of huwelijk van de persoon. Als u bijvoorbeeld dit scherm zou maken voor iemand die vijftig wordt, zou u één sectie hebben met foto's van hem in de jaren 1960, gevolgd door een sectie gewijd aan de jaren 1970, daarna de jaren 1980 enzovoort. Schrijf in elke categorie bijschriften met datums die mijlpalen markeren voor die persoon in dat decennium. Misschien wilt u ook interessante of belangrijke datums in de wereldgeschiedenis opnemen om in de tijdlijn te gaan.

Het maakt niet uit of u een groot verjaardagsfeest, gouden trouwdag of een speciale gelegenheid plant. Een fotocollage-poster is een prachtige manier om hulde te brengen aan de celebrant en herinneringen aan de gasten te inspireren. Het is leuk en gemakkelijk om te maken. En iedereen zal er dol op zijn.

Article Tags:
· · · · · · · · · · · · · · ·
Article Categories:
DIY Home Decor Ideas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *